Over ons

null

Roofwin is fabrikant van lichtstraten en aanverwante artikelen.

Na bestelling word In onze fabriek de opstand en de aluminium lichtstraatconstructie in elke gewenste maat tot op de mm nauwkeurig geproduceerd. Het glas wordt geproduceerd en aangeleverd door een vooraanstaand Nederlandse dubbelglas fabrikant.


Om onze Dealers te ontzorgen en een kwaliteits waarborg voor de eindgebruiker te kunnen garanderen, monteren door Roofwin opgeleide ervaren monteurs de lichtstraat op locatie. De Roofwin Dealers zijn over het algemeen dakdekkers en bouw gerelateerde bedrijven welke verantwoordelijk zijn voor de draagconstructie en de bouwkundige aanpassingen die nodig zijn om de lichtstraat te realiseren.

Onze visie

Roofwin wil daglicht de eer geven die het verdient en de rol van daglicht in bouwwerken stimuleren. Al eeuwenlang is daglicht de belangrijkste bron van interieurverlichting en architecten zijn er altijd in geïnteresseerd en door gefascineerd geweest. Roofwin maakt het mogelijk daglicht te realiseren en beheersen.
Wij blijven denken over hoe zon en daglicht gebruikt kunnen worden als de belangrijkste bronnen van licht en energie.
En hoe ze het welzijn van de mensen die in gebouwen wonen en werken kunnen stimuleren. Een cruciale uitdaging is hoe bestaande gebouwen kunnen worden aangepast met het strategisch gebruik van daglicht als belangrijkste drijfveer. 

Geïnteresseerd in een lichtstraat?